Makadam

Från: 162 kr

Makadam är ett populärt dekorationsmaterial, särskilt lämpligt för anläggning av grusgångar.

Makadam 4/8, 8/11 & 8/16 Säljs per storsäck, ca 1 ton/säck. Alternativt löst per ton.

Makadam 16/32, 32/63 & 90/150 endast löst per ton.

Transportkostnad visas i nästa steg, när varan ligger i varukorgen.

Artikelnr: Makadam Kategori:

Vi tillhandahåller detta mångsidiga material i flera olika fraktioner och storlekar för att möta dina specifika behov.

Makadam 4/8 - Halkstopp

Makadam 4/8 är en vanligt använd storlek som ytskikt trädgårdsgångar eller i rabatterna. Gruset kan även användas som dräneringsmaterial i en grund eller för halkbekämpning. Makadam 4/8 används ofta som halkstopp eller sandningssand, då det är ett bättre mer naturligt val än traditionell saltblandad sand.

Makadam 8/11

Makadam 8/11 är grus som ofta används för uppfarter och gångar. Det är även lämpligt att använda som dräneringsmaterial.

Makadam 8/16

Makadam 8/16 är ett krossmaterial som kan användas som ytlager vid gångar eller gårdsplaner. Det är även ett lämpligt material att använda för dräneringen runt en husgrund eller gjuten platta.

Makadam 16/32

Makadam 6/32 är en grövre krossprodukt som är perfekt att använda som dräneringsmaterial runt en gjuten platta eller husgrund. Man kan även använda det under bland annat trekammarbrunnar.

Makadam 32/63 (Beställningsvara)

Makadam 32/63 är en grövre krossprodukt som är perfekt att använda som dräneringsmaterial runt en gjuten platta eller husgrund. Man kan även använda det under bland annat trekammarbrunnar.

Makadam 90/150 (Beställningsvara)

Makadam 90/150 är en lite grövre bergskrossprodukt som är perfekt att använda runt gjuten grund som dräneringsmaterial och som dekorationssten i trädgården. Det är även ett bra material att använda som underlag vid plattgjutning.

Notera att storleken på skärven mäts på stenens minsta del.