Planteringsjord

Vår planteringsjord utgör en noggrant sammansatt blandning av olika material, skapad för att optimera dina växters tillväxtvillkor. På TME är vi engagerade i cirkulär tänkande och strävar efter att erbjuda en näringsrik och miljövänlig planteringsjord för din trädgård.

Du har möjligheten att hämta planteringsjord hos oss, antingen per ton eller per släpkärra. Genom att göra detta val bidrar du inte bara till din trädgårds välmående utan även till en mer hållbar och miljövänlig användning av jordresurserna. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare information om vår planteringsjord.

Planteringsjord på bulk och lösvikt

Kom och förvärva din planteringsjord på ett bekvämt sätt hos oss. Vi erbjuder den i byggsäckar, storsäckar och släpkärror, eller så kan du välja att få stora mängder levererade direkt till din tomt. Vår service sträcker sig till både privatpersoner och företag.

För dem som behöver större mängder jord, kan småsäckar om 50 liter vara både opraktiska och kostsamma. Istället är det mer fördelaktigt att svänga förbi med släpkärran hos Kits, få den påfylld och sedan vara på väg hem med all den jord du behöver för dina rabatter och planteringslådor. Hos oss får du en smidig och kostnadseffektiv lösning för ditt jordbehov.

Planteringsjord i Enköping

Investera i större mängder jord från TME i i Enköping. Vi erbjuder jord på lösvikt, i bulk och i storsäckar. Få din släpkärra fylld och genomför en smidig betalning med Klarna. Hos TME gör vi jordköp till en enkel och bekväm upplevelse för dig.

Återvunnen gräsmattejord

Hos TME i Enköping engagerar vi oss i en effektiv återvinning och sortering av restmassor från de material som lämnas in. Genom att skapa nya massor från dessa restmaterial bidrar vi till en omfattande återvinning, där upp till 90% av allt material kan få nytt liv på plats hos oss i Enköping.

När du som kund väljer gräsmattejord från TME, gör du inte bara ett val för din projektets bästa utan också för en mer hållbar mass- och jordhantering. Ingen extra belastning läggs på jordens resurser, eftersom de överblivna massorna från andra platser återanvänds, och inget nytt behöver grävas upp för att användas i ditt projekt.

I användningen av gräsmattejord är organiskt material, såsom kompost eller torv, vanligt förekommande. Dessa tillsatser tillför viktiga näringsämnen och bidrar till att hålla jorden lös och väl dränerad. När gräsmattejorden är rik på organiskt material främjar det även den naturliga mikrobiella aktiviteten i jorden, vilket ytterligare förbättrar jordens struktur och hälsa.

För att uppnå optimala resultat med gräsmattejord är det av stor vikt att välja rätt typ av jord för den specifika platsen och att se till att jorden är väl förberedd innan man planterar gräsfrön eller lägger ut rullgräs. Åtgärder som att avlägsna gamla gräsmattor eller ogräs, jämna ut jorden samt förbättra dränering och luftighet i jorden kan vara nödvändiga för att säkerställa en lyckad anläggning.