Om TME Transport AB

TME Transport AB grundades år 1986.
Då hette företaget Tommy Bergs Åkeri och var ett enbilsåkeri. 2001 ändrades namnet till TME Transport AB och sonen Magnus Berg blev delägare. 2008 tog sonen Magnus över företaget helt.

2024 Kommer Daniel Blomdahl till företaget och går in som delägare. Daniel & Magnus blir kompanjoner med 50% ägande var.

Nutid

Med ca 25 medarbetare och ca 27 fordon är vi idag en totalleverantör av avfallslösningar och materialtransporter med verksamhet i Enköping, Västerås, Eskilstuna och Uppsala.

Med en strävan att ständigt utvecklas och ligga i framkant gör oss till en trygg och pålitlig leverantör med en lösning för alla behov.

Vi bryr oss om miljön.

Genom en smart planering och en effektiv transportledning ökar vi nyttjandegraden på våra fordon och minskar därmed vår påverkan på miljön.

TME Transport är ett Fair Transport-företag. Köper du en transport av oss så väljer du att anlita ett transportföretag som lever upp till lagenliga krav vad det gäller trafiksäkerhet, utsläpp och arbetsmiljö.

Vi mäter, öppet redovisar och tar ansvar för en ständig förbättring. Fair Transport stärker seriösa åkerier och transportföretag i en hård konkurrens och gör det lättare för ansvarstagande transportköpare att välja rätt transportör.