Sandlådesand

Vi besitter en omfattande erfarenhet inom produktion och försäljning av högkvalitativ sand, vilket ger upphov till trygga lekmiljöer och lätthanterliga ytor. Regelbundna kvalitetskontroller genomförs för att säkerställa att vår sand behåller sin höga kvalitet och är säker för långa stunder av lek och kreativitet.

 

Sandlådesand – en gränslös lekplats för barnens fantasi

Sandlådesand är en oändlig lekplats för barnens fantasi. Den är speciellt framtagen för användning i sandlådor och har många fördelar jämfört med vanlig sand. Sandlådesanden är mycket finare och mjukare, vilket ger en behaglig upplevelse för barnen under leken.

 

Skillnaden på sandlådesand och “vanlig sand”

Sandlådesand är en extra fin sand, noggrant tvättad och filtrerad flera gånger för att uppnå en finkornig struktur mellan 0 och 3 mm. Genom denna noggranna process klassas sanden som mindre än ringa risk, vilket innebär att den är fri från orenheter, kemikalier eller gifter. Det gör sandlådesanden helt säker att använda i sandlådan för era små äventyrare!

Hur mycket sandlådesand finns i sandlådan?

Genom att använda kalkylatorn på vår hemsida kan du enkelt räkna ut mängden sand som behövs för din sandlåda. Mät insidesmåtten på sandlådan själv och multiplicera längden med bredden för att få kvadratmeterytan. Ange sedan djupet på sandlådan, och kalkylatorn kommer att beräkna exakt hur mycket sand du behöver för att fylla den. Det är ett praktiskt verktyg för att säkerställa att du får rätt mängd sand för ditt projekt.

Sandlådesand på lösvikt

TME erbjuder sandlådesand av hög kvalitet, tillgänglig både på lösvikt och i byggsäckar. Du kan enkelt besöka oss med din släpkärra för att få den fylld på plats. Alternativt kan vi leverera sanden i byggsäckar eller på flak med lastbil direkt till din plats. Vi erbjuder även lyftning med kran för att placera byggsäckarna bredvid sandlådan, vilket gör det bekvämt för dig att fylla på och sätta igång leken.

Är sandlådesand giftig?

Vår sandlådesand upprätthåller en hög kvalitet genom noggrann tvättning och filtrering, vilket gör den säker för dina barn att hantera. Trots att sand inte är en del av en vanlig balanserad kost, behöver du inte oroa dig för hälsorisker om barnen skulle smaka på sina skapelser av fina sandkakor eller sandsoppor. Vi prioriterar säkerheten och kvaliteten hos vår sand för att skapa en trygg lekmiljö.

Bygg en sandlåda

En trädgårdssandlåda blir en plats för gränslös lek och kreativitet. Här kan barn tillbringa timmar med att laga mat, baka sandkakor, konstruera vägar och sandslott, med mera.

Sandlådor spelar en avgörande roll för att stärka ett barns kognitiva och fysiologiska förmågor, samt främja deras kreativitet. För de yngre barnen möjliggör sandlådan träning av finmotorik och ger en omfattande sensorisk inlärning.